Indien u onze markten wil komen versterken kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden, hou er rekening mee dat wanneer de reservering bevestigd word, de annulering voorwaarden als zijnde opgenomen in onze Algemene voorwaarden van toepassing zijn. Het niet op komen op dagen of annuleren na bevestiging bij de door u gereserveerde markt ontslaat u niet van uw betalingsverplichtingen. Genoemde prijzen zijn exclusief de wettelijke Btw.

Let op de toewijzingen kunnen pas 6 weken of minder voor de betreffende markt binnen komen wij streven ernaar dit sneller te doen maar is veelal niet mogelijk ivm definitieve aanlevering van documentatie bij de gemeenten voor de vergunningen. Ons bellen of mailen na inschrijving zal niet beantwoord worden, zodra wij ook maar iets weten nemen wij contact met u op.

Donderdag 15 juni * Rijsenhout * 12-20 uur * Jaarmarkt

Helaas deze zit al vol!

 Maandag 31 juli * Medemblik * 9-17 uur * Lappendag/Jaarmarkt

Zoals elk jaar word tijdens de kermis in Medemblik de traditionele Lappendag gehouden waar bezoekers van heinde en ver naar toe komen. Dit jaar is de markt in verband met de calamiteitenroute van de binnenstad niet meer naast de kermis maar in de aanloop van de kermis vanaf het hoofd parkeerterrein. De markt is dus vanaf de ridderstraat tot kruising Nieuwstraat aan twee kanten van de weg.

Grondplaats € 55,- (plaats van 4 meter)

Kraam € 75,-

Stroom € 15,-

Zaterdag 19 augustus * Koedijk * 16-23.30 uur uur * Gondelvaartmarkt

Ook dit jaar word er tijdens de druk bezochte gondelvaart in Koedijk weer een gezellige braderie gehouden. De kramen hier zijn inclusief stroom zodat je zelf je kraam gezellig kan verlichten, wij leveren de verlichting niet en je dient een haspelsnoer te hebben van minimaal 30 meter. We hebben voor de grootverbruikers van food verkoop op dit evenement ook een aantal 380V aansluitingen tegen meerprijs.

Grondplaats € 45,- (plaats van 4 meter)

Kraam € 75,- inclusief stroom (220V)

Stroom 380V € 45,-

 


    Stille kramerStandwerker

    HuurkramenEigen tent/parasolsEigen verkoopwagen

    0123456

    220380Geen stroom

    Janee