Indien u onze markten wil komen versterken kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden, hou er rekening mee dat wanneer de reservering bevestigd word, de annulering voorwaarden als zijnde opgenomen in onze Algemene voorwaarden van toepassing zijn. Het niet op komen op dagen bij de door u gereserveerde markt ontslaat u niet van uw betalingsverplichtingen. Genoemde prijzen zijn exclusief de wettelijke Btw.

Let op de toewijzingen kunnen pas 6 weken of minder voor de betreffende markt binnen komen wij streven ernaar dit sneller te doen maar is veelal niet mogelijk ivm definitieve aanlevering van documentatie bij de gemeenten voor de vergunningen. Ons bellen of mailen na inschrijving zal niet beantwoord worden, zodra wij ook maar iets weten nemen wij contact met u op.

Tijdens dit weekend zal er veel te doen zijn aan activiteiten in en op deze fair maar hoe en wat precies maken we later bekend, wij willen jou als vaste en trouwe deelnemer van onze markt de kans geven je zo snel mogelijk in te schrijven vandaar dat dit nu al mogelijk is! Net als de andere markten gaan we er ook hier met jullie een groot succes van maken.

 

Diegene die zijn kraam volgens een externe jury het leukst en gezelligst in de wintersfeer weet aan te kleden staat bij een volgende markt van ons naar keuze gratis!

 

Het evenement is per dag te boeken en indien je het hele weekend deelneemt geniet je ook nog eens van een leuke korting.

 

Zaterdag 17 december

 

Grondplaats € 40,- (plaats van 4 meter)

 

Kraam € 70,-

 

Stroom € 10,-

 

Zondag 18 december

 

Grondplaats € 40,- (plaats van 4 meter)

 

Kraam € 70,-

 

Stroom € 10,-

 

Weekend 17 en 18 december

 

Grondplaats € 70,- (plaats van 4 meter)

 

Kraam € 125,-

 

Stroom € 20,-

 


  Stille kramerStandwerker

  HuurkramenEigen tent/parasolsEigen verkoopwagen

  0123456

  Janee

  220380

  Janee