Indien u onze markten wil komen versterken kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden, hou er rekening mee dat wanneer de reservering bevestigd word, de annulering voorwaarden als zijnde opgenomen in onze Algemene voorwaarden van toepassing zijn. Het niet op komen op dagen of annuleren na bevestiging bij de door u gereserveerde markt ontslaat u niet van uw betalingsverplichtingen. Bij nog openstaande vorderingen van vorige deelnames zal er geen inschrijving verwerkt worden. Genoemde prijzen zijn exclusief de wettelijke Btw.

Let op de toewijzingen kunnen pas 6 weken of minder voor de betreffende markt binnen komen wij streven ernaar dit sneller te doen maar is veelal niet mogelijk ivm definitieve aanlevering van documentatie bij de gemeenten voor de vergunningen. Ons bellen of mailen na inschrijving zal niet beantwoord worden, zodra wij ook maar iets weten nemen wij contact met u op.

 Maandag 5 augustus 2024 * Medemblik * 9-17 uur * Lappendag/Jaarmarkt

Na goed overleg met de gemeente Medemblik kunnen we met veel gejuich aangeven dat de Lappendag Medemblik weer terug is op de oude locatie te weten Bagijnhof, Ridderstraat en de Westerhaven. We hebben veel rekening moeten houden met de veiligheid langs de route maar een mooie jaarmarkt op een mooie locatie is weer een feit! Laten we wel hopen dat de weergoden ons ook beter gezind zijn dan afgelopen jaar. Wil je er bij zijn schrijf je dan snel in!!

Kraam € 80,- exclusief Btw.

Grondplaats (per 4 meter) € 60,- exclusief Btw.

Stroom(Indien mogelijk) € 20,-  exclusief Btw.

* Koedijk *  * Gondelvaartmarkt

Wij zullen niet meer participeren in de gondelvaart markt, voor deelname kunt u contact opnemen met Stichting Gondelvaart Koedijk

 


    Stille kramerStandwerker

    HuurkramenEigen tent/parasolsEigen verkoopwagen

    0123456

    220380Geen stroom

    Janee